Make your own free website on Tripod.com
Radio Luxembourg memories & more

If you would like to trade with any of the below please contact Martin Clarke.

STATION FREQUENCY SHOW DJ TIME DATE TAPE LENGTH
AMBER RADIO 1170 KHZ OLDIES 1965+1975 ROGER DAY 12 NOON-2PM 08/03/98 120 MINUTES
B R M B RADIO 261 METRES REMEMBERS PIRATE RADIO BRIAN SAVIN+OTHERS NOT KNOWN 1970,S 120 MINUTES
B R M B RADIO 94.8 MHZ GRAMOPHONE PROGRAMME ADRIAN JUSTE 2-30PM ONWARDS 29/08/76 60MINUTES
B R M B RADIO 94.8 MHZ NUMBER 1 HITS ROBIN VALK 10PM-11PM 14/04/79 60 MINUTES
B R M B RADIO 94.8 MHZ SOLID GOLD SATURDAY K K J 10-03AM-10-48AM 18/03/83 45 MINUTES
B R M B RADIO 94.8 MHZ RESSURECTION SPECIAL FRANKLIN HUGHES NOT KNOWN 3+11-11-84 90 MINUTES
B R M B RADIO 94.8 MHZ LUNCHTIME NICKY STEELE 1-05PM-2-35PM 10/02/86 90 MINUTES
B R M B RADIO 94.8 MHZ PEOPLES CHOICE PHIL RILEY 1-05PM-2-35PM 30/03/86 90 MINUTES
B R M B RADIO 94.8 MHZ DRIVETIME PHIL HOLDEN 3PM ONWARDS 28+29-10-87 90 MINUTES
B R M B RADIO 94.8 MHZ XMAS PARTY JIMMY FRANKS 10PM-12AM 25/12/88 120 MINUTES
B R M B RADIO 94.8 MHZ LATE PHIL GAYLE 10PM-11-30PM 26/12/88 90 MINUTES
B R M B RADIO 96.4 MHZ RE-LAUNCH LES ROSS 6AM-7-30AM 16/08/93 90 MINUTES
BBC ESSEX 103.5 MHZ LAUNCH ALEX LESTER 5-55AM-7-30AM 05/11/86 90 MINUTES
BBC H+W 104.0 MHZ RADIO CAROLINE TRIBUTE ROB YARNOLD NOT KNOWN 27/03/99 30 MINUTES
BBC IN THE MIDLANDS 95.6 MHZ BBC LOCAL RADIO KENNY EVERETT 7PM-8PM 12/01 60 MINUTES
BBC LIGHT NOT KNOWN WHERE IT,S AT CHRIS DENNING+KENNY EVERETT NOT KNOWN 5/67 90 MINUTES
BBC LIGHT NOT KNOWN MIDDAY SPIN SIMON DEE 12-15PM-1PM 31/07/67 45 MINUTES
BBC LIGHT NOT KNOWN MIDDAY SPIN TONY BLACKBURN 12-15PM-1PM 02/08/67 45 MINUTES
BBC RADIO VARIOUS TRIBUTE-K-EVERETT NOT KNOWN NO TIMES 01/04/95 45 MINUTES
BBC RADIO BERKSHIRE 104.4 MHZ LAUNCH HOWERD HUGHES 6-30AM-8AM 21/01/92 90 MINUTES
BBC RADIO DERBY 104.5 MHZ RADIO 1 (30 YEARS) CHRIS BAIRD 1-30PM-3PM 28/09/97 90 MINUTES
BBC RADIO DERBY 104.5 MHZ 70,S SOUL DAVE CHRISTIAN 2PM-3PM 16/08/98 60 MINUTES
BBC RADIO FOUR NOT KNOWN DESSERT ISLAND DISCS SUE LAWLEY+KENNY EVERETT NOT KNOWN 15/06/05 45MINUTES
BBC RADIO FOUR FM MONO CHRISTMAS KENNY EVERETT 9-15PM-10PM 26/12/72 45 MINUTES
BBC RADIO FOUR FM MONO RADIO LIVES KENNY EVERETT NO TIMES 28/12/95 45 MINUTES
BBC RADIO FOUR FM MONO STATION OF THE STARS NOEL EDMUNDS NOT KNOWN EIGHTIES 45 MINUTES
BBC RADIO H+W 104.0 MHZ INTERVIEW TOM LODGE 5-30PM-7PM EIGHTIES 90 MINUTES
BBC RADIO HUMBERSIDE 95.9 MHZ RADIO 270 TRIBUTE BARRY PARKER 7PM-9PM 1998 120 MINUTES
BBC RADIO LEEDS FM MONO AFTERNOON STEVE MERIKE 2PM-2-30PM 26/02/92 30 MINUTES
BBC RADIO LONDON 94.9 MHZ PHONE-IN ABOUT RADIO JOHNNY WALKER+TONY BLACKBURN NOT KNOWN 8/76 90 MINUTES
BBC RADIO LONDON 94.9 MHZ BIG L TRIBUTE TONY WINDSOR 2PM-3PM 12/07/82 60MINUTES
BBC RADIO LONDON 94.9 MHZ LAND BASED PIRATES TONY BLACKBURN 3PM-4-30PM 1983 90 MINUTES
BBC RADIO MEDWAY FM MONO TEST TRANSMISSION JIMMY MACK 4PM-4-45PM 13/12/70 45 MINUTES
BBC RADIO MEDWAY FM MONO NEW RELEASE ROGER DAY 7-50PM-8-30PM 08/03/73 45 MINUTES
BBC RADIO MEDWAY FM MONO CHRISTMAS KENNY EVERETT 12MIDDAY-1PM 26/12/72 60 MINUTES
BBC RADIO ONE 247 METRES LAUNCH TONY BLACKBURN 7AM-8-30AM 30/09/67 90 MINUTES
BBC RADIO ONE 247 METRES R+B MIKE RAVEN 7PM-7-30PM 05/05/68 30 MINUTES
BBC RADIO ONE 247 METRES ROUND TABLE EMPEROR ROSKO 5PM-5-30PM 08/12/70 30 MINUTES
BBC RADIO ONE 247 METRES SUNDAY KENNY EVERETT 10AM-12MIDDAY 09/06/68 120 MINUTES
BBC RADIO ONE 247 METRES PICK OF THE POPS ALAN FREEMAN 6PM-7PM 18/08/68 60 MINUTES
BBC RADIO ONE 247 METRES RADIO ONE CLUB EMPEROR ROSKO 12MIDDAY-1PM 04/03/70 60 MINUTES
BBC RADIO ONE 247 METRES MORNING KENNY EVERETT NOT KNOWN 03/07/70 45 MINUTES
BBC RADIO ONE FM MONO OLDIES JOHNNY MORAN 3PM-4PM 04/10/70 60 MINUTES
BBC RADIO ONE FM MONO AFTERNOON TONY BRANDON 2PM-3PM 08/12/70 60 MINUTES
BBC RADIO ONE FM MONO WHATS NEW DAVE CASH 5PM-5-30PM 24/08/71 30 MINUTES
BBC RADIO ONE 247 METRES FINAL JOHNNY WALKER 12MIDDAY-1-30PM 02/07/76 90 MINUTES
BBC RADIO ONE FM MONO THE FIRST 10 YEARS ALAN FREEMAN NOT KNOWN 02/10/77 90 MINUTES
BBC RADIO ONE FM MONO THE STORY OF POP RADIO PART FOUR(LIFE ON THE MEDIUM WAVE NOT KNOWN 1980,S 45 MINUTES
BBC RADIO ONE FM MONO THE STORY OF POP RADIO PARTS FIVE+SIX NOT KNOWN 1980,S 90 MINUTES
BBC RADIO ONE FM MONO 21ST BIRTHDAY DOCUMENTARY FIRST TEAM 67-72+NEW WAVEBAND NOT KNOWN 1988 120 MINUTES
BBC RADIO ONE 98.4 MHZ PICK OF THE POPS ALAN FREEMAN NOT KNOWN 15/01/89 90 MINUTES
BBC RADIO ONE FM MONO RADIO-RADIO-A TRIBUTE ROGER SCOTT NOT KNOWN 04/11/89 90 MINUTES
BBC RADIO ONE 97.9 MHZ BREAKFAST CHRIS EVANS 6-30AM-8AM 24/04/95 90 MINUTES
BBC RADIO SCOTLAND NOT KNOWN 242 IS CALLING YOU TONY MEEHAN NOT KNOWN 25/01/86 60 MINUTES
BBC RADIO SUFFOLK 103.9 MHZ EVENING ANDY ARCHER 8-35PM-9-35PM 25/07/93 60MINUTES
BBC RADIO TWO FM MONO CHRISTMAS KENNY EVERETT NOT KNOWN 27/12/82 60 MINUTES
BBC RADIO TWO 88.3 MHZ SOUNDS OF THE SIXTIES SIMON DEE 9AM-10AM 25/03/89 60 MINUTES
BBC RADIO TWO 88.3 MHZ FIRST STEVE WRIGHT 10AM-11-30AM 30/03/96 90 MINUTES
BBC RADIO TWO 88.3 MHZ PICK OF THE POPS ALAN FREEMAN 4PM-5-30PM 05/04/97 90 MINUTES
BBC RADIO TWO 88.3 MHZ FOREVERETT NOEL EDMUNDS NOT KNOWN 4/97 120 MINUTES
BEACON RADIO 97.2 MHZ EVENING PHIL BRICE 6-34PM ONWARDS 06/06/77 90 MINUTES
BEACON RADIO 97.2 MHZ DISCO MUSIC SPECIAL MARK WILLIAMS AFTERNOON 29/08/77 60MINUTES
BEACON RADIO 97.2 MHZ NIGHT SHIFT PETER QUINN 1AM-2AM 28/02/78 60 MINUTES
BEACON RADIO 97.2 MHZ DRIVETIME MIKE BAKER 4PM-5PM 02/03/78 60 MINUTES
BEACON RADIO 97.2 MHZ NIGHT SHIFT BOB SNYDER 1AM-2AM 03/03/78 60 MINUTES
BEACON RADIO 97.2 MHZ LATE DAVE OWEN 9PM-10PM 15/08/78 60 MINUTES
BEACON RADIO 97.2 MHZ SUPERGOLD SATURDAY CHRIS HARPER 8PM-9PM 18/08/79 60 MINUTES
BEACON RADIO 97.2 MHZ DECADE OF HITS TONY PAUL 7-15PM-8-45PM 31/03/86 90 MINUTES
BRADFORD CITY RADIO 103.2 MHZ OPENING BROADCAST RUSS PADMORE 9AM-10-30AM 09/12/89 90 MINUTES
BREEZE-AM 1431 KHZ DOUBLE DECADE GREG BANCE 7PM-8-30PM 02/08/89 90 MINUTES
BREEZE-AM 1431 KHZ DRIVETIME PETER PHILLIPS 4-03PM-5-35PM 05/05/92 90 MINUTES
BREEZE-AM 1431 KHZ ALL AT SEA RAY CLARK+OTHERS NOT KNOWN 27/03/94 180 MINUTES
BREEZE-AM 1431 KHZ BEATLES SPECIAL EMPEROR ROSKO 12 NOON-2PM 11/04/98 120 MINUTES
BUZZ-FM 102.4 MHZ OPENING BROADCAST MARK WILLIAMS+NICKY JAY 7-55AM-9-30AM 14/05/90 90 MINUTES
BUZZ-FM 102.4 MHZ MORNING KEITH LEWIS 10-05AM-11-35AM 09/01/93 90 MINUTES
BUZZ-FM 102.4 MHZ LATE(HIS FIRST) GRAHAM TORRINGTON 10-03PM-11-33PM 25/07/93 90 MINUTES
BUZZ-FM 102.4 MHZ RE-LAUNCH VARIOUS 10-24PM-12AM 25/11/93 90 MINUTES
BUZZ-FM 102.4 MHZ BYE-BYE BUZZ VARIOUS 12 MIDDAY-1PM 31/12/94 60 MINUTES
C B C RADIO 96.0 MHZ OPENING BROADCAST MARK WILLIAMS 6AM-6-45AM 11/04/80 45 MINUTES
CAPITAL GOLD 1548 KHZ OPENING BROADCAST TONY BLACKBURN 7AM-8-30PM 02/07/88 90 MINUTES
CAPITAL GOLD 1548 KHZ M.O.A.PIRATE RADIO KENNY EVERETT 10AM-12 MIDDAY 14/08/88 120 MINUTES
CAPITAL GOLD 1548 KHZ AFTERNOON PAUL BURNETT 2-03PM-3-33PM 19/11/88 90 MINUTES
CAPITAL GOLD 1548 KHZ A TO Z OF SIXTIES POP DAVE CASH 12MIDDAY-1-30PM 22/04/90 90 MINUTES
CAPITAL GOLD 1548 KHZ LATE MIKE AHERN 12-25AM-2AM 02/12/90 90 MINUTES
CAPITAL RADIO 95.8 MHZ OPENING BROADCAST DAVID SYMONDS 5AM-6AM 16/10/73 60 MINUTES
CAPITAL RADIO 95.8 MHZ APRIL FOOL HOAX K.EVERETT+D.CASH 8-30AM-9AM 01/04/74 30 MINUTES
CAPITAL RADIO 194 METRES BIG L TRIBUTE K.EVERETT 12-03PM-12-33PM 14/08/77 30 MINUTES
CAPITAL RADIO 95.8 MHZ XMAS BREAKFAST K.EVERETT+D.CASH 6AM-8AM 25/12/74 120 MINUTES
CAPITAL RADIO 95.8 MHZ WOLFMAN JACK INTERVIEW NICKY HORNE 9PM-11-30PM 21/08/75 150 MINUTES
CAPITAL RADIO 95.8 MHZ LUNCHTIME KENNY EVERETT 12-30PM-2PM 04/06/77 90 MINUTES
CAPITAL-GOLD 1548 KHZ FIRST LATE TONY PRINCE 9-55PM-10-40PM 02/08/92 45 MINUTES
CAPITAL-GOLD 1548 KHZ FIRST LATE TONY PRINCE 12-15AM-1AM 03/08/92 45 MINUTES
CAPITAL-GOLD 1548 KHZ BATTLE OF THE GIANTS ALAN FREEMAN 10-55AM-11-40AM 06/08/94 45 MINUTES
CAPITAL-GOLD 1548 KHZ MORNING DAVE CASH 10-30AM-11-15AM 07/08/94 45 MINUTES
CAPITAL-GOLD 1548 KHZ SIXTIES BOB STEWART 8-05PM-9-35PM 07/01/96 90 MINUTES
CAPITAL-GOLD 1548 KHZ EVENING CEASER 8PM-9-30PM 08/04/96 90 MINUTES
CAPITAL-GOLD 1548 KHZ AFTERNOON RANDELL LEE ROSE 1-05PM-2-35PM 05/12/96 90 MINUTES
CARLSBERG-LIVE ASTRA EVENING PAUL PHEAR 9PM-10-30PM 03/06/95 90 MINUTES
CENTRE RADIO 97.1 MHZ TEST TRANSMISSIONS ALAN WEST NOT KNOWN 9/81 90 MINUTES
CENTURY-NORTH EAST 100.7 MHZ OPENING BROADCAST JOHN MORGAN 6-51AM-8-25AM 01/09/94 90 MINUTES
CHILTERN RADIO 97.5 MHZ OPENING BROADCAST PAUL HOLMES+TONY NEWMAN 6AM-6-45AM 15/10/81 45 MINUTES
CHILTERN RADIO 96.9 MHZ LATE DAVID LEE STONE 10PM-11-30PM 14/06/86 90 MINUTES
CHILTERN RADIO 96.9 MHZ BREAKFAST PAUL ROBINSON 7-55AM-9-40AM 15/04/88 90 MINUTES
CHILTERN-SUPERGOLD ASTRA CLOSEDOWN ANDY KING 5AM-7AM 02/09/96 120 MINUTES
CLASSIC GOLD 1278 KHZ OPENING BROADCAST ROGER KIRK 6AM-6-45AM 01/05/89 45 MINUTES
CLASSIC GOLD 1278 KHZ FINAL BREAKFAST ROGER KIRK 8-30AM-10AM 11/05/90 90 MINUTES
CLASSIC-GOLD 774 KHZ M.O.A. SPECIAL JOHNNIE WALKER 12 MIDDAY-2PM 09/08/97 120 MINUTES
CLASSIC-GOLD ASTRA OPENING SIMON MARLOW 7-05AM-8-35AM 02/09/96 90 MINUTES
CLASSIC-GOLD ASTRA FIRST JOHNNIE WALKER 12-05AM-1-35PM 14/09/96 90 MINUTES
CN-FM 103.0 MHZ OPENING BROADCAST DIXIE PEACH+PHIL FOTHERGILL 9-50AM-11-20AM 12/02/89 90 MINUTES
COAST-AM 603 KHZ DRIVETIME ROGER DAY 4PM-5PM 28/06/90 60 MINUTES
CONTACT 94 94.6 MHZ EVENING DAVE ASHER 8PM-9PM 02/12/90 60 MINUTES
COUNTRY RADIO 1035 KHZ DRIVE TIME RANDELL LEE ROSE 5-28PM-7PM 03/07/95 90 MINUTES
COUNTY SOUND 96.6 MHZ TESTS+OPENING PHIL MILES 7-45AM-9-15AM 04/04/83 90 MINUTES
COUNTY SOUND 96.6 MHZ BREAKFAST ANDY ARCHER 7-20AM-8-50AM 22/05/84 90 MINUTES
COUNTY SOUND 96.4 MHZ MORNING PAUL OWENS 8-54AM-9-40AM 14/04/87 45 MINUTES
COUNTY SOUND 96.4 MHZ OLDIES PHIL MILES 6-05PM-6-50PM 25/04/87 45 MINUTES
COUNTY SOUND 1476 KHZ BREAKFAST ROGER DAY 7-15AM-8AM 05/03/96 45 MINUTES
COUNTY SOUND 1476 KHZ BREAKFAST ROGER DAY 7-05AM-7-50AM 06/03/96 45 MINUTES
DEVON AIR RADIO 95.0 MHZ OPENING BROADCAST BOB KINGSLEY 5-55AM-6-40AM 07/11/80 45 MINUTES
DOWNTOWN RADIO 293 METRES OPENING BROADCAST JOHN PAUL 6AM-7AM 16/03/76 60 MINUTES
ESSEX RADIO STUDIO OPENING BROADCAST JOHN SCRAGG+STEVE WOOD 6AM-8AM 12/09/81 120 MINUTES
ESSEX RADIO STUDIO BREAKFAST DAVE GREGORY+DAVE GILLBEE 8AM-10AM 12/09/81 120 MINUTES
ESSEX RADIO STUDIO AFTERNOON KEITH ROGERS 1PM-2PM 12/09/81 60 MINUTES
ESSEX RADIO STUDIO DRIVETIME TERRY DAVIS 4PM-6PM 12/09/81 120 MINUTES
ESSEX RADIO 95.3 MHZ THE RUSTY SHIPS DAVE GILLBEE NOT KNOWN 8/82 180 MINUTES
ESSEX RADIO  96.3 MHZ MORNING MIKE AHERN 9-03AM-10-03AM 14/11/88 60 MINUTES
ESSEX RADIO 96.3 MHZ LUNCHTIME NICK RICHARDS 12-03PM-1-33PM 09/09/91 90 MINUTES
EURONET ASTRA TESTS+OPENING DAVE ASHER NOT KNOWN 15/05/92 90 MINUTES
EURONET ASTRA SIXTIES RAY ANDERSON NOT KNOWN 08/01/93 60 MINUTES
FOSSEWAY RADIO 107.9 MHZ OPENING BROADCAST KENNY HAGUE 10AM-11-30AM 01/11/98 90 MINUTES
G.L.R. 94.9 MHZ 1960,S PIRATES GIDEON COE 5PM-7PM 26/12/97 120 MINUTES
GOLD-AM 1170 KHZ OPENING BROADCAST KEVIN KING 10AM-11-30AM 04/12/88 90 MINUTES
GOLD-AM 1170 KHZ EVENING PETER MCFARLANE 7-50PM-8-50PM 29/04/89 60 MINUTES
GWR-FM 96.3 MHZ EVENING CHARLIE WOLF 7-55PM-8-55PM 7/94 60 MINUTES
HEART-FM 100.7 MHZ TEST TRANSMISSIONS COLIN DAY NOT KNOWN 18/08/94 90 MINUTES
HEART-FM 100.7 MHZ OPENING BROADCAST NICK WRIGHT 7AM-8-30AM 06/09/94 90 MINUTES
HEREWARD RADIO 225 METRES OPENING BROADCAST DAVE BOWEN 6AM-7AM 10/07/80 60 MINUTES
HEREWARD RADIO 102.8 MHZ OPENING BROADCAST JOHN WARWICK 6AM-7-30AM 01/10/84 90 MINUTES
HEREWARD RADIO 102.8 MHZ NUMBER 1 HITS BOB HARRIS 12 MIDDAY-2PM 23/05/86 120 MINUTES
HILVERSUM-3-FM NOT KNOWN LUNCHTIME ROBBIE DALE 12 NOON-12-45PM 12/04/71 45 MINUTES
HORIZON RADIO 103.3 MHZ OPENING BROADCAST CHRIS PEARSON 9-45AM-11-15AM 15/10/89 90 MINUTES
INVICTA RADIO 103.1 MHZ BREAKFAST DAVE CASH 7AM-8-30PM 12/09/87 90 MINUTES
INVICTA RADIO 103.1 MHZ M.O.A.PIRATE RADIO ROGER DAY 10-20AM-12-05PM 14/08/88 90 MINUTES
INVICTA RADIO 103.1 MHZ LATE PETER PHILLIPS 10-03PM-11-03PM 21/08/88 60 MINUTES
INVICTA RADIO 103.1 MHZ AFTERNOON MARK MATTHEWS 3-02PM-3-47PM 19/01/89 45 MINUTES
INVICTA RADIO 103.1 MHZ EVENING MARK MATTHEWS 6-58PM-7-42PM 13/06/89 45 MINUTES
INVICTA-FM 103.1 MHZ DRIVETIME JOHNNY LEWIS 4PM-5-30PM 13/08/90 90 MINUTES
INVICTA-SUPERGOLD 1242 KHZ AFTERNOON NIGEL HARRIS 2-45PM-4-16PM 05/03/92 90 MINUTES
INVICTA-SUPERGOLD 1242 KHZ DRIVETIME JOHNNY LEWIS 3-45PM-5-15PM 17/08/92 90 MINUTES
INVICTA-SUPERGOLD 1242 KHZ MORNING TONY PETERS 11-08AM-12-38PM 21/12/92 90 MINUTES
INVICTA-SUPERGOLD 1242 KHZ SUNDAY REQUEST DAVE ASHER+CAROLINE MARTIN 11-15AM-12-15PM 14/07/96 60 MINUTES
ISLE OF WIGHT RADIO 1242 KHZ OPENING BROADCAST JEAN-PAUL-HANSFORD 10AM-11AM 15/04/90 90 MINUTES
ISLE OF WIGHT RADIO 1242 KHZ LUNCHTIME SIMON DEE 1PM-2PM 13+20-12-91 120 MINUTES
K.C.B.C. 1584 KHZ OPENING BROADCAST HOWERD ROSE 5-50AM-7-10AM 06/04/90 90 MINUTES
K-FM 104.9 MHZ BREAKFAST ROB CHARLES 7-27AM-9-01AM 13/04/90 90 MINUTES
K-FM 104.9 MHZ BREAKFAST PETE BAKER 7-31AM-9-05AM 13/09/90 90 MINUTES
K-FM 101.6 MHZ AFTERNOON DAVE OWEN 1-30PM-3PM 20/04/98 90 MINUTES
L B C 261 METRES WOLFMAN JACK INTERVIEW ADRIAN LOVE 10PM-11PM 20/07/75 60 MINUTES
L B C 1152 KHZ 25 YEARS 1973-1998 MARCUS CHURCHILL NOT KNOWN 10/98 60 MINUTES
LASER 729 KHZ TEST TRANSMISSIONS JOHNNY MOSS+BLAKE WILLIAMS 11-24AM-12-09PM 16/02/84 45 MINUTES
LASER 729 KHZ TEST TRANSMISSIONS JOHNNY MOSS+BLAKE WILLIAMS 12-13PM-1PM 19/02/84 45 MINUTES
LASER 558 KHZ EVENING JESSIE BRANDON 5-50PM-7-12PM 24/05/84 90 MINUTES
LASER 558 KHZ SIXTIES SUNDAY HOLLY MICHAELS 11-50AM-12-50PM 27/07/84 90 MINUTES
LASER 558 KHZ FIRST BIRTHDAY RIC HARRIS 4-58AM-6-30AM 24/05/85 90 MINUTES
LASER 558 KHZ EUROSIEGE UPDATES CHARLIE WOLF 9PM-9-45PM 13/08/85 45 MINUTES
LASER 558 KHZ EUROSIEGE UPDATES CHARLIE WOLF 10-35PM-11-20PM 13/08/85 45 MINUTES
LASER 558 KHZ EUROSIEGE UPDATES CHARLIE WOLF 11-20PM-12-05AM 13/08/85 45 MINUTES
LASER 558 KHZ EUROSIEGE UPDATES CHARLIE WOLF 9-30PM-10-15PM 14/08/85 45 MINUTES
LASER 558 KHZ BREAKFAST CRAIG NOVAK+JOHN LEEDS 7-50AM-9AM 05/11/85 90 MINUTES
LASER HOT HITS 576 KHZ TEST TRANSMISSIONS JOHN(ROCK,N,ROLL)ANTHONY 8-10PM-9-10PM 01/12/86 60 MINUTES
LASER HOT HITS 576 KHZ TEST TRANSMISSIONS JOHNNY LEWIS 3-45PM-4-30PM 04/12/86 45 MINUTES
LASER HOT HITS 576 KHZ TEST TRANSMISSIONS JOHNNY LEWIS 11-55AM-12-46PM 06/12/86 45 MINUTES
LASER HOT HITS 576 KHZ TEST TRANSMISSIONS ANDREW TURNER 6-39PM-7-50PM 06/12/86 60 MINUTES
LASER HOT HITS 576 KHZ MOTOWN DAVID LEE STONE 10AM-11-30AM 07/12/86 90 MINUTES
LASER HOT HITS 576 KHZ BREAKFAST BRANDY LEE 6AM-7-30AM 02/02/87 90 MINUTES
MAGIC-AM 828 KHZ OPENING BROADCAST ROGER KIRK 8-28AM-9-28AM 17/07/90 60 MINUTES
MAGIC-AM 828 KHZ AFTERNOON KEV ROBERTS 3-05PM-4-45PM 12/05/91 90 MINUTES
MAID-FM NOT KNOWN BREAKFAST DAVE WINDSOR 7-25AM-8-10AM 24/09/98 45 MINUTES
MARCHER GOLD 1260 KHZ BREAKFAST ROBIN ROSS 6-10AM-7-40AM 29/04/91 90 MINUTES
MARCHER GOLD 1260 KHZ DON ALLEN INTERVIEW BRIAN CULLEN 11-37AM-1-03PM 8/93 90 MINUTES
MARCHER SOUND 95.4 MHZ OPENING BROADCAST DAVE FEWSTER 6-30AM-7-15AM 05/09/83 45 MINUTES
MARCHER SOUND 95.4 MHZ EVENING ADRIAN JONES 6-15PM-7PM 21/06/85 45 MINUTES
MARCHER SOUND 95.4 MHZ OLDIES BRIAN CULLEN 6PM-7PM 04/07/87 60 MINUTES
MEDWAY-FM 107.9 MHZ MORNING BOB-LE-ROI 10-03AM-11-33AM 13/04/98 90 MINUTES
MELLOW RADIO 1557 KHZ JUKE BOX MEMORIES RAY ANDERSON 12 MIDDAY-1PM 25/07/93 60 MINUTES
MERCIA SOUND 97.0 MHZ NIGHT EXPRESS OLDIES MIKE LINDSAY 10PM-12 MIDNIGHT 17/09/83 120 MINUTES
MERLIN NETWORK -1 ASTRA INTERVIEW E.WILTSHIRE+GRAHAM SYMONDS 8-15PM-8-45PM 02/12/98 30 MINUTES
MERLIN NETWORK -1 ASTRA R-LUX-65 YEARS SHAUN TILLEY+P.BURNETT 12NOON-2PM 25/12/98 120 MINUTES
METRO RADIO 261 METRES OPENING AIRCHECKS VARIOUS ALL DAY 15/07/74 90 MINUTES
METRO RADIO 97.0 MHZ 10 YEARS 1974-1984 VARIOUS NOT KNOWN 16/07/84 60 MINUTES
MINSTER-FM 104.7 MHZ OPENING BROADCAST DARRAGH CORCORAN 5-58AM-7-28AM 04/07/92 90 MINUTES
MINSTER-FM 104.7 MHZ LUNCHTIME JERRY SCOTT 12-05PM-1-35PM 06/07/93 90 MINUTES
OCEAN SOUND 97.5 MHZ AFTERNOON HOWERD HUGHES 2PM-3PM 10/12/88 60 MINUTES
OCEAN SOUND 97.5 MHZ RE-LAUNCH LOUIS CANDELL 9-55AM-10-40AM 20/09/88 45 MINUTES
OCEAN SOUND-EAST 97.5 MHZ OPENING BROADCAST CHRIS CARNEGY 10AM-11-30AM 12/10/86 90 MINUTES
OCEAN SOUND-NORTH 96.7 MHZ OPENING BROADCAST DAVID BRADFORD 9-55AM-11-30PM 06/12/87 90 MINUTES
OCEAN SOUND-WEST 103.2 MHZ OPENING BROADCAST GUY HORNSBY 10AM-11-30AM 12/10/86 90 MINUTES
ODYSSEY RADIO 106.0 MHZ EVENING PAUL JAY 9-30PM-10PM 05/01/91 30 MINUTES
ODYSSEY RADIO 106.0 MHZ LATE SID MORISS 10PM-10-30PM 05/01/91 30 MINUTES
OFFSHORE RADIO 1584 KHZ M.O.A. SPECIAL ROGER DAVIS+ANDY WALKER 6-25PM-7-10PM 14/08/92 45 MINUTES
OFFSHORE RADIO 1584 KHZ BREAKFAST GARY LEE 8-30AM-9-15AM 29/08/92 45 MINUTES
OFFSHORE RADIO 1584 KHZ DRIVETIME ALEC HILTON+MICKIE GEE 4PM-5-30PM 09/09/92 90 MINUTES
OFFSHORE RADIO VIA ASTRA CLOSEDOWN RAY ANDERSON+OTHERS 11PM-12 MIDNIGHT 09/09/92 60 MINUTES
P.C.R.L. RADIO 103.5 MHZ SOUL+DISCO OLDIES TONY HALLAM(AKA KEV ROBERTS) 6-45PM-9PM 16/12/88 60 MINUTES
PENNINE RADIO 235 METRES OPENING BROADCAST STEVE MERIKE 6AM-7AM 16/09/75 60 MINUTES
PENNINE RADIO 97.5 MHZ LATE NICK RICHARDS 10PM-11-30PM 30/04/89 90 MINUTES
PENNINE-FM 97.5 MHZ OPENING OF SPLIT SERVICE PETE SEMESTER 6AM-7-30AM 01/05/89 90 MINUTES
PICCADILLY RADIO 261 METRES OPENING BROADCAST ROGER DAY 5AM-6AM 02/04/74 60 MINUTES
PICCADILLY RADIO 261 METRES BREAKFAST PHIL WOOD+KENNY EVERETT AIRCHECKS 07/05/79 60 MINUTES
PICCADILLY RADIO 1152 KHZ 20 YEARS 1974-1994 ROGER DAY NOT KNOWN 4/94 120 MINUTES
PIRATE-FM 102.2 MHZ OPENING BROADCAST ROGER DAY 7-45AM-9-15AM 03/04/92 90 MINUTES
PIRATE-FM 102.2 MHZ AFTERNOON TONY JAMES 3PM-4-30PM 6/93 90 MINUTES
PLYMOUTH SOUND 96.0 MHZ TOP 30 CHART BRIAN DAY 12 MIDDAY-2PM 23/07/78 120 MINUTES
POWER-FM 103.2 MHZ OPENING BROADCAST BERNIE SIMMONS+PETE WARDMAN 10AM-11-30AM 04/12/88 90 MINUTES
POWERHOUSE RADIO 105.2 MHZ LATE GRIZZEWELL 10PM-11-30PM 02/03/89 90 MINUTES
Q.E.FM ASTRA EARLY MIKE WILLIS 1-10AM-2AM 19/04/92 45 MINUTES
Q.E.FM ASTRA REMEMBERS 390 EDWARD COLE NOT KNOWN 16/08/92 45 MINUTES
Q.E.FM ASTRA EARLY ANDY ROBERTS 12-30AM-1-10AM 30/05/92 45 MINUTES
R.B.L. INTERNATIONAL 103.7 MHZ EVENING MARK ALLEN 9-30PM-10-15PM 26/09/83 45 MINUTES
R.B.L. INTERNATIONAL 103.7 MHZ LATE TIM STEWART 10-15PM-11PM 26/09/83 45 MINUTES
RADIO 270 270 METRES FINAL ROSS RANDALL 9PM-10-30PM 14/08/67 90 MINUTES
RADIO 270 270 METRES FINAL BROADCAST RUSTY ALLAN 10-30PM-12 MIDNIGHT 14/08/67 90 MINUTES
RADIO AIRE 96.3 MHZ OPENING BROADCAST GRAHAM THORNTON 6AM-7AM 01/09/81 60 MINUTES
RADIO AIRE 96.3 MHZ LATE JAY JACKSON 10-05PM-11-35PM 20/12/86 90 MINUTES
RADIO AIRE 96.3 MHZ FINAL OLDIES PETER TAIT 11-30AM-1PM 01/07/90 90 MINUTES
RADIO AIRE 96.3 MHZ AFTERNOON CARL KINGSTON 1-55PM-3-30PM 02/02/91 90 MINUTES
RADIO ATLANTIS 227 METRES NIGHTMARE AFFAIR SCOTT MITCHELL 11PM-12-30AM 7/74 90 MINUTES
RADIO ATLANTIS 227 METRES REBOUND-OLDIES TERRY DAVIS 6PM-7-30PM 29/06/74 90 MINUTES
RADIO ATLANTIS 312 METRES SOLID GOLD-OLDIES RAY WARNER NOT KNOWN 7/74 60 MINUTES
RADIO ATLANTIS 312 METRES SNAP-CRACKLE+POP DAVE OWEN 6-45AM-7-45AM 27/08/74 60 MINUTES
RADIO ATLANTIS 312 METRES JINGLE HOUR STEVE ENGLAND 4PM-5PM 30/08/74 60 MINUTES
RADIO ATLANTIS 312 METRES TEATIME STEVE ENGLAND 5PM-6PM 30/08/74 60 MINUTES
RADIO ATLANTIS 229 METRES FINAL DAVE ROGERS 9AM-10AM 31/08/74 60 MINUTES
RADIO ATLANTIS 229 METRES FINAL DEREK JONES 1PM-2PM 31/08/74 60 MINUTES
RADIO ATLANTIS 229 METRES TOUR OF MV JANNINE STEVE ENGLAND NOT KNOWN 27/05/05 45 MINUTES
RADIO ATLANTIS 229 METRES FINAL JOHN HARDING 7-15AM-8AM 31/08/74 45 MINUTES
RADIO ATLANTIS 229 METRES FINAL DEBBIE ENGLAND 10AM-11AM 31/08/74 60 MINUTES
RADIO ATLANTIS 229 METRES FINAL ANDY ANDERSON 4PM-5-30PM 31/08/74 90 MINUTES
RADIO ATLANTIS 229 METRES FINAL BROADCAST VARIOUS 5-30PM-7PM 31/08/74 90 MINUTES
RADIO CAROLINE 199 METRES BIG LINE-UP TOM LODGE 4-25PM-6PM 03/07/64 90 MINUTES
RADIO CAROLINE 259 METRES ILLEGALITY-M.O.A. J.WALKER+R.DALE 11-59PM-1-30AM 14+15-8-67 90 MINUTES
RADIO CAROLINE 319 METRES LISTENERS TOP 30 STEPHEN BISHOP 8PM-9-30PM 09/09/79 90 MINUTES
RADIO CAROLINE 319 METRES FINAL BROADCAST STEVIE GORDON+TOM ANDERSON 12MIDNIGHT-1AM 19+20-3-80 60 MINUTES
RADIO CAROLINE 963 KHZ MORNING ANDY ARCHER 9AM-10-30AM 28/01/84 90 MINUTES
RADIO CAROLINE 576 KHZ TEST TRANSMISSIONS MIKE BARRINGTON+JOHN LEWIS 3-53AM-5-30AM 17/10/84 90 MINUTES
RADIO CAROLINE 576 KHZ BREAKFAST JOHN LEWIS 7-20AM-8-50AM 24/12/84 90 MINUTES
RADIO CAROLINE 576 KHZ 21ST BIRTHDAY JAY JACKSON 9AM-11AM 07/04/85 90 MINUTES
RADIO CAROLINE 558 KHZ AFTERNOON CHUCK REYNOLDS 1-02PM-2-30PM 11/11/88 90 MINUTES
RADIO CAROLINE 558 KHZ 25TH BIRTHDAY CHART STEVE CONWAY+CAROLINE MARTIN 10-55AM-12-25PM 26/03/89 90 MINUTES
RADIO CAROLINE 558 KHZ RETURN AFTER DTI RAID CAROLINE MARTIN+DAVE ASHER 12-02PM-1-32PM 01/10/89 90 MINUTES
RADIO CAROLINE ASTRA MORNING KEITH LEWIS 10-30AM-11-15AM 31/03/91 45 MINUTES
RADIO CAROLINE ASTRA LUNCHTIME KEITH LEWIS 12-15PM-1-15PM 31/03/91 45 MINUTES
RADIO CAROLINE ASTRA CLOSEDOWN KEITH LEWIS 10-30PM-MIDNIGHT 12/04/91 90 MINUTES
RADIO CAROLINE ASTRA LIVE-ROSS REVENGE JOHNNIE WALKER 6AM-7-30AM 28/03/98 90 MINUTES
RADIO CAROLINE ASTRA M.O.A.SPECIAL J.WALKER+RONAN,O,RAHILLY 10PM-1AM 14+15-8-98 180 MINUTES
RADIO CAROLINE ASTRA LIVE-ROSS REVENGE J.LEWIS+NIGEL HARRIS 10AM ONWARDS 15/11/98 90 MINUTES
RADIO CAROLINE ASTRA GUEST-DJ CHARLIE WOLF 5PM ONWARDS 27/03/99 90 MINUTES
RADIO CAROLINE ASTRA M.O.A.SPECIAL MARK STAFFORD 5PM-9PM 14/08/99 240 MINUTES
RADIO CAROLINE INT 389 METRES BREAKFAST PAUL ALEXANDER 7-30AM-8-30AM 04/06/73 60 MINUTES
RADIO CAROLINE-CHATAM 101.4 MHZ OPENING BROADCAST C.KENNEDY+BARRY LEWIS 9-50AM-11--20AM 25/08/92 90 MINUTES
RADIO CAROLINE-DOVER 101.8 MHZ OPENING BROADCAST CHRIS KENNEDY 7AM-8-30AM 07/04/92 90 MINUTES
RADIO CAROLINE-DOVER 101.8 MHZ 28 TH  BIRTHDAY C.KENNEDY+PETER MOORE 11-45AM-1-15PM 19/04/92 90 MINUTES
RADIO CAROLINE-ESSEX 87.7 MHZ TESTS+OPENING STEVE MASTERS+TOMMY RIVERS 12-50PM-2-20PM. 16/05/94 90 MINUTES
RADIO CAROLINE-ESSEX 87.7 MHZ FIRST(EVENING) JOHNNIE WALKER 9PM-10-30PM 16/05/94 90 MINUTES
RADIO CAROLINE-ESSEX 87.7 MHZ LATE+CLOSEDOWN VARIOUS 10-30PM-12 MIDNIGHT 12/06/94 90 MINUTES
RADIO CAROLINE-LONDON 87.7 MHZ OPENING BROADCAST MIKE AHERN+CHRIS KENNEDY 12 MIDDAY-1-30PM 06/10/95 90 MINUTES
RADIO CAROLINE-MEDWAY 107.4 MHZ MORNING MIKE AHERN 10AM-12 MIDDAY 31/05/96 120 MINUTES
RADIO CAROLINE-NORTH 199 METRES MORNING DON ALLEN 10-30AM-12 MIDDAY 06/11/66 90 MINUTES
RADIO CAROLINE-NORTH 259 METRES FINAL TONY PRINCE 6PM-7-30PM 13/08/67 90 MINUTES
RADIO CAROLINE-NORTH 259 METRES FINAL JERRY KING 2PM-3PM 13/08/67 60 MINUTES
RADIO CAROLINE-NORTH 259 METRES FINAL D.L.T. 4-25PM-6PM 14/08/67 90 MINUTES
RADIO CITY 299 METRES LUNCHTIME GARY STEVENS NOT KNOWN 16/02/67 60 MINUTES
RADIO CITY 194 METRES OPENING BROADCAST ARTHUR MURPHY 6AM-7AM 21/10/74 60 MINUTES
RADIO CITY 96.7 MHZ BE-BOP-GOLD TONY MCKENZIE 10AM-11-30AM 19/02/89 90 MINUTES
RADIO CRACKER-DUDLEY 100.4 MHZ MORNING NEIL EDWARDS+PAUL JAY 9-03AM-9-48AM 07/12/91 45 MINUTES
RADIO CRACKER-DUDLEY 100.4 MHZ LATE NEIL EDWARDS+PAUL JAY 11-03PM-11-48PM 08/12/91 45 MINUTES
RADIO CRACKER-DUDLEY 100.4 MHZ LATE NEIL EDWARDS+PAUL JAY 11-03PM-11-48PM 15/12/91 45 MINUTES
RADIO CRACKER-DUDLEY 100.4 MHZ EVENING NEIL EDWARDS+PAUL JAY 9-15PM-10PM 21/12/91 45 MINUTES
RADIO ENGLAND 227 METRES LUNCHTIME LARRY DEAN 12-49PM-1-49PM 8/66 60 MINUTES
RADIO ENGLAND 227 METRES EVENING ROGER DAY 7-40PM-8-40PM 9/66 60 MINUTES
RADIO FREE LONDON 255 METRES LUNCHTIME JASON WOLFE 12-20PM-1-20PM 9/68 60 MINUTES
RADIO FREE LONDON STUDIO ROCK WRFL STEVE EGO 12-30PM-2PM 25/12/78 90 MINUTES
RADIO HALLAM 194 METRES OPENING BROADCAST JOHNNY MORAN 6AM-7AM 01/10/74 60 MINUTES
RADIO HALLAM 95.9 MHZ LATE ALAN WEST 10PM-11PM 20/09/78 60 MINUTES
RADIO JACKIE 227 METRES LATE JEFF ROGERS 9-45PM-11-15PM 25/09/83 90 MINUTES
RADIO JACKIE 227 METRES LUNCHTIME DAVE SMALL 12-50PM-2-10PM 27/09/83 90 MINUTES
RADIO JACKIE 227 METRES LUNCHTIME BERNIE SIMMONS 12 MIDDAY-1-30PM 12/01/84 90 MINUTES
RADIO JACKIE 227 METRES BREAKFAST R.BROWN+PHIL KENNEDY 6-30AM-8AM 19/03/84 90 MINUTES
RADIO JACKIE 227 METRES DRIVETIME DAVE OWEN 4PM-5-30PM 01/10/84 90 MINUTES
RADIO JACKIE 227 METRES FINAL BROADCAST DAVE OWEN+OTHERS 5-30PM-7PM 04/02/85 90 MINUTES
RADIO KALEIDOSCOPE 266 METRES FINAL BROADCAST VARIOUS 12 MIDDAY-1PM 2/76 60 MINUTES
RADIO LONDON 266 METRES FINAL BROADCAST VARIOUS 1-30PM-3PM 14/08/67 90 MINUTES
RADIO LONDON ASTRA AFTERNOON RAY ANDERSON 2-30PM-4PM 15/08/98 90 MINUTES
RADIO LONDON-ESSEX 1134 KHZ OPENING BROADCAST PETE BRADY 5-30AM-7AM 18/07/97 90 MINUTES
RADIO LONDON-ESSEX 1134 KHZ MORNING DAVE CASH 9AM-10-30AM 19/07/97 90 MINUTES
RADIO LONDON-ESSEX 1134 KHZ AFTERNOON ROB YARNOLD 1-30PM-3PM 31/07/97 90 MINUTES
RADIO LONDON-ESSEX 1134 KHZ AFTERNOON MARK ROMAN 3PM-4PM 02/08/97 60 MINUTES
RADIO LONDON-ESSEX 1134 KHZ DRIVETIME TONY GILLHAM 3-25PM-5PM 03/08/97 90 MINUTES
RADIO LONDON-ESSEX 1134 KHZ RADIO 355 TRIBUTE PAUL GRAHAM 6PM-7-30PM 05/08/97 90 MINUTES
RADIO LONDON-ESSEX 1134 KHZ BIG L+CAROLINE TRIBUTE ROGER DAY 3-20PM-5-10PM 14/08/97 110 MINUTES
RADIO LONDON-ESSEX 1134 KHZ EVENING RAY ANDERSON 6PM-7-30PM 14/08/97 90 MINUTES
RADIO LUXEMBOURG ASTRA FINAL NIGHT JODIE SCOTT+JONATHON MILES 8PM-9-30PM 30/12/92 90 MINUTES
RADIO LUXEMBOURG ASTRA HISTORY MIKE HOLLIS 9-30PM-11PM 30/12/92 90 MINUTES
RADIO LUXEMBOURG ASTRA CLOSEDOWN MIKE HOLLIS 11PM-12 MIDNIGHT 30/12/92 60 MINUTES
RADIO MALDWYN 756 KHZ OPENING BROADCAST LEE THOMPSON 7-56AM-9-30AM 01/07/93 90 MINUTES
RADIO MERCURY 197 METRES OPENING BROADCAST ED STEWART 8AM-8-45AM 20/10/84 45 MINUTES
RADIO MERCURY 102.7 MHZ EVENING CHARLIE WOLF 7PM-8-30PM 13/02/87 90 MINUTES
RADIO MI-AMIGO STUDIO NOT AIRED STEPHEN BISHOP NO TIMES 22/12/78 90 MINUTES
RADIO NORTHAMPTON 104.2 MHZ PIRATE RADIO JOE ALLEN NOT KNOWN 26/12/94 60 MINUTES
RADIO NORTHSEA INT 220 METRES EVENING ANDY ARCHER 7PM-8PM 08/06/70 60 MINUTES
RADIO NORTHSEA INT 220 METRES EVENING STEVE MERIKE 9PM-10PM 23/02/71 60 MINUTES
RADIO NORTHSEA INT 220 METRES EVENING TERRY DAVIS 9-30PM-11PM 02/10/72 90 MINUTES
RADIO NORTHSEA INT 220 METRES EARLY ARNOLD LAYNE 12-15AM-1-15AM 07/10/72 60 MINUTES
RADIO NORTHSEA INT 220 METRES EARLY ROB EDEN 12 MIDNIGHT-2AM 03/12/73 120 MINUTES
RADIO NORTHSEA INT 220 METRES TOPPERS TWENTY GRAHAM GILL 8PM-9PM 14/04/74 60 MINUTES
RADIO NORTHSEA INT 220 METRES EVENING DON ALLEN 8PM-9-30PM 01/05/74 90 MINUTES
RADIO NORTHSEA INT 220 METRES FINAL BROADCAST VARIOUS 11PM-12 MIDNIGHT 30/08/74 60 MINUTES
RADIO NOVA INTELSAT BREAKFAST LIAM QUIGLEY 7-30AM-9AM 07/05/88 90 MINUTES
RADIO NOVA ASTRA MORNING KEITH LEWIS 10-08AM-11-10AM 25/10/90 60 MINUTES
RADIO NOVA ASTRA LUNCHTIME TONY ALLEN 12-28PM ONWARDS 27/10/90 60 MINUTES
RADIO NOVA ASTRA AFTERNOON JOHN KENNING 2PM-2-45PM 15/12/90 45 MINUTES
RADIO NOVA ASTRA DRIVETIME KEVIN TURNER 5-20PM-6-05PM 31/01/91 45 MINUTES
RADIO NOVA ASTRA LUNCHTIME FRANKIE SPENCER 12-30PM-1-15PM 1991 45 MINUTES
RADIO NOVA ASTRA CLOSEDOWN K.LEWIS+STEVE WARD 2AM-3AM 18/10/92 60 MINUTES
RADIO ORWELL 257 METRES OPENING BROADCAST KEITH ROGERS 6AM-7AM 28/10/75 60 MINUTES
RADIO ORWELL 97.1 MHZ DRIVETIME ANDY ARCHER 5PM-6PM 31/10/75 60 MINUTES
RADIO SOVEREIGN 200 METRES DRIVETIME JOHN KENNING 3-30PM-5PM 20/06/83 90 MINUTES
RADIO SOVEREIGN 200 METRES DRIVETIME CRISPIAN ST JOHN 3-30PM-4-15PM 06/08/83 45 MINUTES
RADIO SOVEREIGN 200 METRES BREAKFAST CRISPIAN ST JOHN 7-10AM-7-55AM 30/08/83 45 MINUTES
RADIO SOVEREIGN 200 METRES BREAKFAST RON BROWN 8-15AM-9-45AM 31/12/83 90 MINUTES
RADIO SOVEREIGN 200 METRES FINAL BROADCAST KEVIN TURNER 2PM-3PM 02/01/84 60 MINUTES
RADIO SOVEREIGN 1521 KHZ SOLID GOLD SUNDAY CHRIS ELLIOTT NOT KNOWN 09/08/87 90 MINUTES
RADIO SUNK 576 KHZ TEST TRANSMISSIONS JOHNNY LEWIS 1PM-2-30PM 30+31-10-87 90 MINUTES
RADIO SUTCH 197 METRES AIRCHECKS            LORD SUTCH+OTHERS NOT KNOWN JUN+AUG-64 90 MINUTES
RADIO TAY 95.8 MHZ OPENING BROADCAST GERRY QUINN 7-45AM-6-45AM 17/10/80 60 MINUTES
RADIO TEES 95.0 MHZ OPENING AIRCHECKS LES ROSS 5AM ONWARDS 26/06/75 45 MINUTES
RADIO TEES 95.0 MHZ BREAKFAST BRIAN ANDERSON 6AM-7AM 30/09/75 60 MINUTES
RADIO TRENT 301 METRES OPENING BROADCAST JOHN PETERS 6AM-7AM 03/07/75 60 MINUTES
RADIO TRENT STUDIO 10 YEARS 1975-1985 DAVID LLOYD NOT KNOWN 7/85 120 MINUTES
RADIO TRENT-DERBY 102.8 MHZ OPENING BROADCAST ANDY MARRIOTT 6AM-7-30AM 03/03/87 90 MINUTES
RADIO VERONICA NOT KNOWN EVENING ROBBIE DALE NOT KNOWN 1969 45 MINUTES
RADIO VICTORY 257 METRES OPENING BROADCAST GLENN RICHARDS 1PM-1-30PM 14/10/75 30 MINUTES
RADIO VICTORY 95.0 MHZ MORNING KENNY EVERETT 10AM ONWARDS 12/76 90 MINUTES
RADIO VICTORY 95.0 MHZ CLOSEDOWN CHRIS CARNEGY+PAM SPRIGGS 9AM-12 NOON 28/06/86 180 MINUTES
RADIO WEST 96.3 MHZ OPENING BROADCAST NINO FIRETOO 6AM-6-45AM 27/10/81 45 MINUTES
RADIO WYVERN 95.8 MHZ OPENING BROADCAST SAMMY SOUTHALL 6AM-6-45AM 04/10/82 45 MINUTES
RADIO WYVERN 95.8 MHZ M.O.A. PIRATE RADIO ROB YARNOLD 11AM-1-30PM 14/08/83 150 MINUTES
RADIO WYVERN 95.8 MHZ HISTORY OF DISCO MUSIC COLIN DAY 6PM-8PM 01/10/83 120 MINUTES
RADIO WYVERN 102.8 MHZ LUNCHTIME JOHNNY LEWIS 12-05PM ONWARDS 24/12/87 60 MINUTES
RBL   INTERVIEW ROGER MATTHEWS NOT KNOWN NO-DATE 45 MINUTES
RED ROSE GOLD 999 KHZ LUNCHTIME BOB STEWART 12-30PM-2PM 09/08/92 90 MINUTES
RED ROSE RADIO 97.3 MHZ OPENING BROADCAST DAVE LINCOLN 5-50AM-6-35AM 05/10/82 45 MINUTES
RED ROSE RADIO 97.3 MHZ LATE SHOW PHONE-IN ALLEN BESWICK 10-05PM-10-50PM 21/06/85 45 MINUTES
RED ROSE RADIO 97.3 MHZ EARLY DAVE WINDSOR 3AM-3-45AM 09/11/85 45 MINUTES
RED ROSE ROCK 97.4 MHZ BREAKFAST ROB CHARLES 6-15AM-7-45AM 05/08/92 90 MINUTES
SEVERN SOUND 388 METRES OPENING BROADCAST ALAN ROBERTS 6AM-6-45AM 23/10/80 45 MINUTES
SGR-FM 97.1 MHZ LUNCHTIME MARK MATTHEWS 12-30PM-2PM 26/10/92 90 MINUTES
SIGNAL RADIO 104.3 MHZ EVENING DICK FISHER 6PM-6-45PM 18/03/83 45 MINUTES
SIGNAL RADIO 104.3 MHZ ROCK ON JAMES STANNAGE 8-05PM-8-50PM 26/09/83 45 MINUTES
SOLAR RADIO ASTRA OLDIES DAVE SMALL 10-25PM-11-10PM 30/05/92 45 MINUTES
SOLAR-FM ASTRA CLOSEDOWN GARY SPENCE 10PM-10-30PM 03/01/99 30 MINUTES
SOUTH COAST RADIO 1170 KHZ OPENING BROADCAST KEVIN KING+BILL BUCKLEY 9-58AM-11-30AM 10/03/83 60 MINUTES
SOUTHERN SOUND 103.4 MHZ OPENING BROADCAST LOUIS ROBINSON 7-45AM-9-15AM 29/08/83 90 MINUTES
SOUTHERN SOUND 227 METRES GOLD COAST OLDIES PAUL BURNETT 2PM-3-30PM 30/08/87 90 MINUTES
SOUTHERN SOUND 102.4 MHZ LATE PETER QUINN 10-15PM-11-45PM 17/08/88 90 MINUTES
SPIRE-FM 102.0 MHZ OPENING BROADCAST CHRIS CARNEGY 9-55AM-10-40AM 20/09/92 45 MINUTES
SUNSET-FM 102.0 MHZ AFTERNOON KEV ROBERTS 2-03PM-3-30PM NO-DATE 60 MINUTES
SUNSHNE RADIO-LUDLOW 319 METRES AFTERNOON JAMES HARDING 1-30PM-2PM 13/04/82 30 MINUTES
SUNSHINE RADIO-LUDLOW 319 METRES BREAKFAST J.HARDING+BJ 7-31AM-8-20AM 2/85 30 MINUTES
SUNSHINE RADIO-LUDLOW 299 METRES DRIVETIME IAN FORD 4-30PM-5-30PM 31/07/83 60 MINUTES
SUNSHINE RADIO-LUDLOW 103.5 MHZ SPORT+MUSIC ROGER MATTHEWS 3-17PM-5PM 24/11/84 60 MINUTES
SUNSHINE RADIO-LUDLOW 103.5 MHZ FINAL(AIRCHECKED) COLIN JAMES 10-03AM-2PM 06/02/85 60 MINUTES
SUNSHINE RADIO-LUDLOW 103.5 MHZ TEST TRANSMISSIONS MIKE LAKER 5-30PM-6PM 07/09/86 30 MINUTES
SUNSHINE RADIO-LUDLOW 299 METRES TEST TRANSMISSIONS SIMON COOPER 10-49PM-12-30PM 06/12/87 30 MINUTES
SUNSHINE RADIO-LUDLOW 299 METRES AFTERNOON MIKE LAKER+STEVE CLARK 2-55PM-4-35PM 27/09/87 90 MINUTES
SUNSHINE RADIO-LUDLOW 299 METRES MORNING+AFTERNOON R.MATTHEWS+STEVE TYRONE 11-15AM-12-15PM 26/12/87 60 MINUTES
SUNSHINE RADIO 855 KHZ OPENING BROADCAST AUSTIN POWELL 10AM-11-30AM 18/10/92 90 MINUTES
SWANSEA SOUND 95.1 MHZ FINAL TOP 40 SHOW ALAN ROBERTS 10-37AM-11-26AM 06/09/80 45 MINUTES
TALK RADIO 1053 KHZ TRIBUTE-K-EVERETT CEASER 10PM-11-30PM 4/95 90 MINUTES
TALK RADIO 1053 KHZ 25 YEARS OF I L R NICKY HORNE NOT KNOWN 10/98 60 MINUTES
THAMESIDE RADIO 90.2 MHZ DOCUMENTARY VARIOUS NOT KNOWN 1979 60 MINUTES
THE BEAR 102.0 MHZ OPENING BROADCAST SIMON HARDING 7-45AM-9-15AM 24/05/96 90 MINUTES
TLR-FM NOT KNOWN OLDIES ROGER DAY NOT KNOWN 24/12/99 90 MINUTES
TLR-FM 107.9 MHZ LATE JOHNNY LEWIS 9PM-10-33PM 17/06/98 90 MINUTES
VALE-FM-CASTLE VALE 105.2 MHZ EVENING NEIL EDWARDS 9-10PM-9-55PM 23/11/99 45 MINUTES
VALE-FM-CASTLE VALE 105.2 MHZ EVENING NEIL EDWARDS 10-15PM-11PM 23/11/99 45 MINUTES
VALE-FM-CASTLE VALE 105.2 MHZ SUNDAY NIGHT SERMON NEIL EDWARDS+ANDY HICKS 9-25PM-11PM 16/10/00 90 MINUTES
VIKING GOLD 1161 KHZ OPENING BROADCAST TIM JIBSON 12 NOON-1-30PM 31/10/88 90 MINUTES
VIKING RADIO 95.9 MHZ OPENING BROADCAST DAVE FEWSTER 6-55AM-8-30AM 17/04/84 90 MINUTES
VIKING RADIO 95.9 MHZ PIRATE GOLD JAY JACKSON 12 MIDNIGHT-2AM 03/11/85 120 MINUTES
VIRGIN RADIO ASTRA EVENING RANDELL LEE ROSE 8-30PM-10-30PM 19/05/96 90 MINUTES
VOICE OF PEACE 100 MHZ MIDNIGHT JOHNNY MOSS 1-23PM-2-53PM 27/02/77 90 MINUTES
VOICE OF PEACE 100 MHZ LUNCHTIME CARL KINGSTON 11-55PM-1-30PM 27/02/77 90 MINUTES
VOICE OF PEACE 100 MHZ DRIVETIME ALAN ROBERTS 4PM-5-30PM 19/10/78 90 MINUTES
VOICE OF PEACE 100 MHZ BREAKFAST PETE LEWIS 7-05PM-8-05PM 15/01/89 60 MINUTES
W.A.B.C 990 KHZ OPENING BROADCAST BILL YOUNG 10AM-11AM 12/12/97 60 MINUTES
WAVES RADIO 101.2 MHZ LATE NORMAN BARRINGTON 9-03PM-10-35PM 04/04/89 90 MINUTES
XTRA-AM 1152 KHZ OPENING BROADCAST LES ROSS 8AM-9-30AM 08/04/89 90 MINUTES
XTRA-AM 1152 KHZ SIXTIES SATURDAY PHIL BRICE 8PM-9-30PM 06/04/89 90 MINUTES
XTRA-AM 1152 KHZ MOWTOWN SPECIAL DAVE JAMIESON 1PM-2-30PM 01/05/89 90 MINUTES
XTRA-AM 1152 KHZ RE-LAUNCH TONY PRINCE 6AM-7-30AM 26/07/93 90 MINUTES
YORKSHIRE COAST RADIO 103.1 MHZ BREAKFAST JERRY SCOTT 7-45AM-9-19AM 29/12/94 90 MINUTES
             
             
NATIONAL RADIO            
ATLANTIC 252 252 KHZ OPENING BROADCAST GARY KING 8AM-9-33AM 01/09/89 90 MINUTES
ATLANTIC 252 252 KHZ FIRST CHARLIE WOLF 3-55PM-5-28PM 01/09/89 90 MINUTES
ATLANTIC 252 252 KHZ AFTERNOON DAVID LEE STONE 2-24PM-3-58PM 16/02/90 90 MINUTES
ATLANTIC 252 252 KHZ MORNING NAILS MAHONEY 10-06AM-11-40AM 24/08/90 90 MINUTES
VIRGIN RADIO 1215 KHZ TEST TRANSMISSIONS TOMMY RIVERS NOT KNOWN 14/04/93 90 MINUTES
VIRGIN RADIO 1215 KHZ OPENING BROADCAST RICHARD BRANSON+RICHARD SKINNER 12-15PM-1-15PM 30/04/93 60 MINUTES
IRISH RADIO -LEGAL+PIRATE            
SUNSHINE RADIO-DUBLIN 531 KHZ EVENING DON ALLEN 9-25PM-11PM 29/01/82 90 MINUTES
KISS-FM-DUBLIN 102.7 MHZ BREAKFAST JOHNNY LEWIS 7AM-9AM(AIRCHECKED) 07/02/83 60 MINUTES
RADIO EXIDY 738 KHZ MORNING TONY ALLEN 10-25AM-11-55AM 23/05/84 90 MINUTES
RADIO NOVA-DUBLIN 738 KHZ APRIL FOOL TONY MCKENZIE 2-20PM-3-50PM 01/04/85 90 MINUTES
RADIO NOVA-DUBLIN 738 KHZ FINAL CLOSEDOWN COLM HAYES+CHRIS CARY 4-50PM-6-12PM 19/03/86 90 MINUTES
ENERGY 103 103.0 MHZ AFTERNOON TONY ALLEN 3-15PM-4-45PM 07/05/87 90 MINUTES
SUNSHINE RADIO-DUBLIN 101.0 MHZ BE-BOP GOLD NAILS MAHONEY 1-15PM-2-45PM 27/09/87 90 MINUTES
ENERGY 103 103.0 MHZ DRIVETIME CASSIDY JONES 4-30PM-6-03PM 23/10/87 90 MINUTES
KISS-FM-MONAGHAN 103.7 MHZ MORNING TOM HARDY 10AM-10-47AM 04/04/88 45 MINUTES
KISS-FM-MONAGHAN 103.7 MHZ BREAKFAST NICK RICHARDS 6-01AM-6-47AM 06/04/88 45 MINUTES
SUNSHINE RADIO-DUBLIN 531 KHZ MORNING DUSTY RHODES 10-35AM-12-10PM 21/11/88 90 MINUTES
Q-102-DUBLIN 102.0 MHZ CLOSEDOWN VARIOUS 4-30PM-6PM 30/12/88 90 MINUTES
MILLENNIUM RADIO 1278 KHZ THE BOP-HOP NAILS MAHONEY 9-33PM-10-35AM 22/01/89 60 MINUTES
RTE-2FM 97.0 MHZ DRIVETIME GARETH O,CALLAGHAN 4-30PM-6-03PM 31/03/89 90 MINUTES
CAPITAL RADIO-DUBLIN 104.4 MHZ STATION LAUNCH SCOTT WILLIAMS+COLM HAYES 8AM-9-34AM 20/07/89 90 MINUTES
CENTURY RADIO-IRELAND 100.3 MHZ STATION LAUNCH RAY BURKE+MARTY WHELAN 8AM-9-34AM 04/09/89 90 MINUTES
RTE-2FM 97.0 MHZ SOLID GOLD NAILS MAHONEY 4-22PM-5-55PM 10/09/89 90 MINUTES
CLASSIC HITS 98.1 MHZ STATION LAUNCH MARK CAGNEY 11-56PM-1-27AM 11/11/89 90 MINUTES
CLASSIC HITS 98.1 MHZ AFTERNOON TOM HARDY 1-06PM-2-46PM 11/11/89 90 MINUTES
BELFAST COMMUNITY RADIO 96.7 MHZ STATION LAUNCH RICK NUGENT 7-30AM-9-03AM 06/04/90 90 MINUTES
OVERSEAS RADIO            
XERB-MEXICO NOT KNOWN EVENING WOLFMAN JACK NOT KNOWN 12/04/70 60 MINUTES
WCFL-CHICAGO NOT KNOWN LATE WOLFMAN JACK 11PM-11-45PM 01/10/72 45 MINUTES
AFN-EUROPE NOT KNOWN SYNDICATED WOLFMAN JACK NOT KNOWN 01/07/75 45 MINUTES
KSAN-SAN FRANCISCO NOT KNOWN BREAKFAST JOHNNIE WALKER NOT KNOWN 14/09/76 60 MINUTES
WGR-BUFFALO NOT KNOWN GRAFFITI GOLD WOLFMAN JACK 8-30PM-10PM 09/06/84 90 MINUTES
RADIO LUXEMBOURG 208 METRES LATE BOB STEWART 12-10AM-1-40AM 19/04/85 90 MINUTES
XETRA-AM-MEXICO 690 KHZ EVENING WOLFMAN JACK NOT KNOWN 90,S 45 MINUTES
TOYOTA-FINLAND NOT KNOWN THE BEST OF WOLFMAN JACK NO TIMES 90,S 45 MINUTES
SUNSHINE RADIO-LUXEMBOURG 102.2 MHZ AFTERNOON DAVE CHRISTIAN 1-14PM-2-45PM 09/02/97 90 MINUTES
DOCUMENTARYS            
PRODUCER SUBJECT  DESCRIPTION OR TITLE NARRATER      
R.B.L OFFSHORE RADIO SOUNDS OF THE SEAS NOT KNOWN     150 MINUTES
ALAN WEST OFFSHORE RADIO HISTORY OF OFFSHORE RADIO ALAN WEST     180 MINUTES
ALFASOUND RADIO ENGLAND STATIONS THAT OPERATED FROM  TONY HAWKINS     120 MINUTES
    LAISIEZ FAIRE,BRITAIN RADIO,RADIO 355        
    RADIO DOLPHIN,RADIO 227+RADIO ENGLAND        
OFFSHORE ECHO,S RADIO FORTS STATIONS THAT OPERATED FROM FORTS+ ANDY ARCHER     120 MINUTES
    TOWERS IN THE NORTH SEA        
NOT KNOWN LAND BASED PIRATES ON THE RUN-1968-1970,S NOT KNOWN     90 MINUTES
OFFSHORE ECHO,S RADIO ATLANTIS STATION THAT OPERATED FROM THE MV JOHN HARDING     60 MINUTES
    JANNINE IN THE 1970,S        
ALFASOUND SUNSHINE RADIO-LUDLOW STORY OF SOUTH SHROPSHIRE,S LEON TIPPLER      
    LAND BASED PIRATE IN THE 1980,S        
RADIO JACKIE 8 YEARS-1969-1977 SOUTH WEST LONDON,S LAND BASED       60 MINUTES
    PIRATE        
JUMBO RECORDS 16 YEARS-1969-1985 RADIO JACKIE-THE FULL STORY       60 MINUTES
JUMBO RECORDS LASER 558 STATION THAT OPERATED FROM THE MV CHARLIE WOLF     120 MINUTES
    COMMUNICATER        
ALFASOUND IRISH PIRATES A IN DEPTH LOOK AT IRISH LAND BASED LEON TIPPLER     8 HOURS
    PIRATE RADIO IN THE 1970,S+1980,S WITH        
    AIRCHECKS+JINGLES+INTERVIEWS        
ANORAKS-UK 1983 RAIDS THE TRUE STORY OF THE RAIDS JOHNNY LEWIS     90 MINUTES
    ON IRELANDS LAND BASED PIRATES        
CRAIGAVON AUDIO SERVICES LOCAL RADIO IN MID ULSTER STORY OF PIRATE+LEGAL RADIO FROM RODNEY NEIL     90 MINUTES
    1978-1993        
SHAUN TILLEY RADIO CAROLINE 30 YEARS-INTERVIEWS WITH DJ,S THAT       120 MINUTES
    INCLUDE KEITH SKUES,DLT,MIKE AHERN+        
    JOHNNIE WALKER        
ALFASOUND PHILLIP BIRCH INTERVIEW THE BOSS OF BIG-L,RADIO LONDON-266       60 MINUTES
    TALKS ABOUT THE STATION        
RBL JOHNNY LEWIS STORY TELLS OF HIS BROADCASTING CAREER       90 MINUTES
    FROM RADIO MI-AMIGO TO INVICTA RADIO        
JUMBO RECORDS RADIO LONDON STORY TELLS OF THE STATIONS        
    HISTORY FROM 1964 TILL 1967 KEITH SKUES     4 HOURS
NEW ADDITIONS            
STATION FREQUENCY SHOW DJ TIME DATE LENGTH
BBC RADIO ONE 247 METRES EVENING DAVE CASH 5-30PM-7-16PM 27/03/70 90 MINUTES
BBC RADIO ONE 247 METRES BREAKFAST STEVE MERIKE 7AM-8-30AM 20/08/70 90 MINUTES
BBC RADIO NOTTINGHAM 95.4 MHZ NOT KNOWN KENNY EVERETT NO TIMES 1971 90 MINUTES
BBC RADIO BRISTOL 95.4 MHZ AIRCHECKS KENNY EVERETT NO TIMES 1971+1972 90 MINUTES
BBC RADIO MEDWAY 96.7 MHZ INTERVIEW PHILLIP BIRCH 6-30PM-7PM 15/02/71 30 MINUTES
BBC RADIO MERSEYSIDE 95.8 MHZ INTERVIEW KENNY EVERETT NO TIMES SEVENTIES 30 MINUTES
BBC RADIO BRIGHTON 95.3 MHZ HIS LAST STEVE MERIKE 1-20PM-2-30PM 27/07/73 70 MINUTES
PICCADILLY RADIO 97.0 MHZ BREAKFAST ROGER DAY 7-40AM-9-10AM 09/05/75 90 MINUTES
BEACON RADIO 97.2 MHZ TESTS+OPENING BROADCAST MIKE BAKER 6AM-7AM 12/04/76 90 MINUTES
BEACON RADIO 303 METRES LUNCHTIME KENNY EVERETT 12-03PM-12-48PM 10/10/76 45 MINUTES
SOUND OF BRITISH RADIO VARIOUS AIRCHECKS VARIOUS NO TIMES 70,S+80,S 60 MINUTES
IRISH LAND BASED PIRATES VARIOUS AIRCHECKS VARIOUS NO TIMES 70,S+80,S 60 MINUTES
UK LAND BASED PIRATES VARIOUS AIRCHECKS VARIOUS NO TIMES 70,S+80,S 60 MINUTES
2-CR-BOURNEMOUTH 97.2 MHZ OPENING BROADCAST GLENN RICHARDS 5-59AM-6-44AM 15/09/80 45 MINUTES
CENTRE RADIO-LEICESTER 97.1 MHZ OPENING TIMMY MALLET 5-59AM-6-44AM 07/09/81 45 MINUTES
RADIO JACKIE 227 METRES MORNING DICKIE ALLEN 10-57AM-11-42AM 19/12/82 45 MINUTES
RADIO JACKIE 227 METRES BREAKFAST DAVE STEVENS 7-15AM-8AM 1983 45 MINUTES
SUNSHINE RADIO-LUDLOW 299 METRES OLDIES MIKE WILLIS 5-15PM-6PM 15/09/84 45 MINUTES
SUNSHINE RADIO-LUDLOW 299 METRES BREAKFAST COOKIE 7-40AM-8-23AM 17/09/84 45 MINUTES
RADIO NOVA-DUBLIN 102.7 MHZ AIRCHECKS TONY ALLEN NO TIMES 31/12/84 30 MINUTES
RADIO LUXEMBOURG 208 METRES LATE DAVID LEE STONE 11PM-11-45PM 16/06/85 45 MINUTES
RADIO LUXEMBOURG 208 METRES LATE DAVID LEE STONE 11PM-11-45PM 08/07/85 45 MINUTES
SIGNAL RADIO 102.6 MHZ FIRST 5 YEARS TERRY UNDERHILL 6PM-7PM 05/09/88 60 MINUTES
RADIO ONE 98.9 MHZ RADIO ONE BLOOPERS ADRIAN JUSTE NO TIMES 14/06/05 30 MINUTES
CHILTERN-SUPERGOLD VIA-ASTRA AFTERNOON DAVE GREGORY 2-30PM-4PM 31/01/94 90 MINUTES
DEVON AIR RADIO 96.4 MHZ CLOSEDOWN PAUL SAUNDERS 12-15PM-1PM 31/12/94 45 MINUTES
HUDDERSFIELD-FM 107.9 MHZ OPENING CHRIS BAXTER 8-30AM-9AM 01/05/98 30 MINUTES
PEAK-FM 107.4 MHZ OPENING DAVE KILNER 7-58AM-8-31AM 07/10/98 30 MINUTES
THE WAVE-SWANSEA 96.4 MHZ MORNING(STUDIO) SHAUN TILLEY 10-20AM ONWARDS 08/01/99 90 MINUTES
ATLANTIC 252 252 KHZ CLOSEDOWN(TRIBUTE) VARIOUS NO TIMES 20/12/01 80 MINUTES
SAGA-FM 105.7 MHZ FIRST  LES ROSS 6AM-7-30AM 06/01/03 90 MINUTES
SAGA-FM 105.7 MHZ AFTERNOON(HIS FIRST) ROGER DAY 1.03PM-3PM 26/05/03 180  MINUTES
SAGA-FM 105.7 MHZ BREAKFAST ROGER DAY 7-28AM-9-02AM 04/07/03 90 MINUTES
BBC RADIO TWO DIGITAL THE RADIO REVOLUTIONARIES-PART 1+2 PETE DRUMMOND 8-30PM-9-30PM 26/08/2003+2/09/2003 120 MINUTES
RADIO JACKIE 107.8 MHZ RE- LAUNCH DAVE OWEN 12 NOON-1PM 19/10/03 60 MINUTES
MANX RADIO 103.7 MHZ(VIA THE INTERNET) SOUND OF THE SIXTIES ANDY WINT 10-30AM-12 NOON 08/01/04 90 MINUTES
BBC ESSEX 103.5 MHZ ALL AT SEA RAY CLARK NOT KNOWN 03/04/04 60 MINUTES
PIRATE BBC ESSEX VIA THE INTERNET OPENING BROADCAST RAY CLARK 9-03AM-10-33AM 10/04/04 90 MINUTES
PIRATE BBC ESSEX VIA THE INTERNET MORNING ROGER DAY 11AM-12-40PM 10/04/04 90 MINUTES
PIRATE BBC ESSEX VIA THE INTERNET AFTERNOON MIKE AHERN 1PM-2-30PM 10/04/04 90 MINUTES
PIRATE BBC ESSEX VIA THE IINTERNET AFTERNOON PAUL BURNETT 3PM-4-30PM 10/04/04 90 MINUTES
PIRATE BBC ESSEX VIA THE INTERNET EARLY EVENING TOM EDWARDS 5-30PM-7PM 10/04/04 90 MINUTES
PIRATE BBC ESSEX VIA THE INTERNET AFTERNOON IAN DAMON 2PM-3-35PM 11/04/04 90 MINUTES
PIRATE BBC ESSEX VIA THE INTERNET MORNING PETE BRADY 9AM-10-30 AM 12/04/04 90 MINUTES
SAGA 106.6 VIA THE INTERNET REMEMBERS THE PIRATES DAVID LLOYD 10AM-1PM 12/04/04 120 MINUTES
PRIME TIME RADIO DIGITAL WHEN PIRATES WAIVED THE RULES DAVE CASH 1PM-2PM 12/04/04 60 MINUTES
SAGA-FM 105.7 MHZ PLAYING THE HITS OF THE PIRATES BRIAN SAVIN 2PM-3PM 12/04/04 60 MINUTES
PIRATE BBC ESSEX VIA THE INTERNET CHATTING TO EX BIG L DJ DUNCAN JOHNSON DAVE CASH 10-40AM-1PM(AIRCHECKED) 16/04/04 90 MINUTES
BBC LOCAL RADIO IN THE SOUTH 96.1 MHZ EVENING ROGER DAY 7PM-8-30PM 03/05/04 90 MINUTES
RADIO CAROLINE-TILLBURY RSL 1278 KHZ(VIA THE INTERNET) BREAKFAST ROGER DAY 8-23AM-10AM 02/09/04 90 MINUTES
C.T.FM-SOUTH WALES RSL 106.9 MHZ(VIA THE INTERNET) THE SWANSEA SOUND STORY VARIOUS 12 NOON-1PM 10/10/04 60 MINUTES
BBC RADIO WM DIGITAL RADIO THE OTHER SIDE OF ADRIAN JUSTE ED DOOLAN 11AM-12 MIDDAY 31/10/04 60 MINUTES
BBC RADIO KENT 96.7 MHZ(VIA THE INTERNET) CLASSIC COUNTDOWN DAVE CASH 7-15PM-8PM 30/10/04 45 MINUTES
BBC RADIO KENT 96.7 MHZ(VIA THE INTERNET) CLASSIC COUNTDOWN DAVE CASH 7-15PM-8PM 06/11/04 45 MINUTES

Add Me!